Follow us

Βρήκαμε τα salt sprays που θα σου χαρίσουν ονειρεμένα κυματιστά μαλλιά στο λεπτό

Θα φαίνεται σαν να έχεις μόλις βγει από τη θάλασσα.

Candice Splash News / Ideal Image

Τα "γοργονέ" μαλλιά (που λέγονται αλλιώς και "mermaid hair" ή "beach waves") είναι τα χαλαρά κυματιστά μαλλιά ή "μαλλιά παραλίας", που όλες θέλουμε να έχουμε κάθε καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο εφέ συνήθως δημιουργείται μετά από μια βουτιά στη θάλασσα, όταν το αλάτι έρχεται σε επαφή με την τρίχα και της δίνει αυτή την υφή, που δημιουργεί το συγκεκριμένο φορμάρισμα.

Mermaid Cut | Το hot καλοκαιρινό κούρεμα που έχει κάνει θραύση στα social media

Φυσικά, η έκθεση στο θαλασσινό νερό δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσεις το δημοφιλές αυτό στιλ. Μάλιστα, πολλοί είναι οι hairstylists που προτείνουν να μην αφήνουμε το αλάτι να μένει στην τρίχα πάνω από ένα 24ωρο, μιας και την αφυδατώνει δημιουργώντας ξηρότητα και φθορά στα μαλλιά. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις "μαλλιά παραλίας" στο λεπτό, και μάλιστα από την άνεση του μπάνιου σου. Στα plus ότι δεν θα χρειαστείς κανένα εργαλείο styling.

Mermaid vibes | Όλες οι διάσημες Ελληνίδες με τα πιο hot (σπαστά) μαλλιά για την παραλία - και όχι μόνο

Η λύση; Τα salt sprays, τα ειδικά προϊόντα styling που λειτουργούν κάπως σαν το αλατόνερο της θάλασσας - εξού και από πού πήραν την ονομασία τους. Χαρίζουν δηλαδή στα μαλλιά μια "υφή" όπως αυτή που θα είχες βγαίνοντας από το θαλασσινό νερό και αφού θα τα άφηνες να στεγνώσουν φυσικά.

Αυτό το φυσικό hair look επιχειρούν στην ουσία να δημιουργήσουν τα συγκεκριμένα sprays, τα οποία μπορείς να ψεκάσεις είτε σε νωπά είτε σε στεγνά μαλλιά δουλεύοντας λίγο τις τούφες με τα δάχτυλά σου, ώστε να δημιουργήσεις έναν ελαφρύ κυματισμό. Αυτός ο τρόπος λειτουργεί καλύτερα σε ήδη σπαστά μαλλιά, που δεν χρειάζονται θερμότητα για να δημιουργηθεί το χτένισμα.

Εάν τώρα έχεις ίσια μαλλιά, μπορείς να τα ψεκάσεις με το salt spray πριν κάνεις πλεξούδες (ή όποιο χτένισμα συνηθίζεις, για να αποκτήσεις χαλαρό σπάσιμο).

Πώς να κάνεις κυματιστά τα μαλλιά σου μέσα σε 5᾽

Δες παρακάτω μερικά από τα πιο αγαπημένα μας:

Luxurious SunCare Hair Sea Mist For Beach Waves, Intermed

Luxurious SunCare Hair Sea Mist For Beach Waves, Intermed

To Luxurious Hair Sea Mist με αλόη, κερατίνη και προ-βιταμίνη Β5 xαρίζει κυματιστά μαλλιά παραλίας, δίνοντας τον όγκο και την υφή που επιθυμείς, ενώ παράλληλα περιποιείται και θρέφει την τρίχα.

Tecni Art Beach Waves, L’Oréal Professionnel

Tecni Art Beach Waves, L’Oréal Professionnel

 Spray με αλατόνερο για ένα εύκολο look παραλίας, χωρίς να δημιουργείται σκληρή υφή στην τρίχα.

Eimi Ocean Spritz, Wella Professionals

Eimi Ocean Spritz, Wella Professionals

Spray φιξαρίσματος με φυσικό ορυκτό αλάτι που προστατεύει τα μαλλιά απο την αφυδάτωση και την ηλιακή ακτινοβολία, χαρίζοντας παράλληλα την επιθυμητή υφή στην τρίχα. 

Wave Spray, Ouai Haircare

Wave Spray, Ouai Haircare

Mist με ανάλαφρη υφή για επιμελώς ατημέλητα και κομψά χτενίσματα. Εμπλουτισμένο με πρωτεΐνη ρυζιού για ακόμα πιο σταθερό κράτημα και σχήμα, υπόσχεται ένα ακαταμάχητο beach look στα μαλλιά.

Surf Spray - Salt Spray for beachy windswep hair, Bumble and bumble.

Surf Spray - Salt Spray for beachy windswep hair, Bumble and bumble.

Spray αλατόνερου για ανέμελα μαλλιά παραλίας με θαλασσινά άλατα και εκχυλίσματα φυκιών που χαρίζει ανάλαφρους κυματισμούς σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα. Προσφέρει, επίσης, υφή και κίνηση με ματ φινίρισμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ