Follow us

Αυτό είναι το πολυτελές χρώμα μαλλιών του φετινού φθινοπώρου που έχει ήδη κάνει θραύση στα social media (και παντού)

Η καλύτερη δυνατή ανανέωση για κάθε μελαχρινή ή καστανή.

Taylor Hill Splash News / Ideal Image

Αν αναζητάς έναν τρόπο για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου φέτος το φθινόπωρο, η αλλαγή στο χρώμα αποτελεί διαχρονικά μια από τις πιο safe λύσεις για να αισθανθείς άμεσα πιο αναζωογονημένη και "διαφορετική". Έτσι, θα νιώσεις και ψυχολογικά πιο έτοιμη να υποδεχτείς τη νέα σεζόν, μιας και ένα νέο look στα μαλλιά ανεβάζει πάντοτε τη διάθεσή μας.

Όλα τα trends πάντως δείχνουν ότι το σκούρο καστανό και όλες οι αποχρώσεις του θα είναι η top τάση στις βαφές μαλλιών για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα, με χιλιάδες fashionistas, μοντέλα και influencers να την έχουν ήδη υιοθετήσει. Αυτό που θα συμπληρώσουμε εμείς είναι ότι το σκούρο σοκολατί και οι παρεμφερείς αποχρώσεις είναι επιπλέον σούπερ πολυτελείς, με την έννοια ότι χαρίζουν αυτή τη μοναδική κομψότητα σε μια εμφάνιση χάρη στην ένταση του χρώματος, στο βάθος του αλλά και στην πολυτελή λάμψη που αποπνέει. Φυσικά, τεχνικές balayage ή άλλες που διανθίζουν τα μαλλιά με διακριτικές ανταύγειες θα είναι πάντοτε στη μόδα και μπορούν να αλλάξουν τον τόνο του καστανού ανάλογα με την προτίμησή σου.

Αν είσαι μελαχρινή / καστανή και ψάχνεις την επόμενη βαφή για τα μαλλιά σου, συνέχισε να διαβάζεις για τις λεπτομέρειες της πιο hot απόχρωσης της σεζόν.

Μπέττυ Μαγγίρα | Το χρώμα μαλλιών της ανήκει στις top τάσεις του φετινού φθινοπώρου

Chocolate black

Στην ουσία, αυτή η βαφή προσομοιάζει το χρώμα που έχει η σκούρα σοκολάτα ή το ρόφημα ενός ζεστού espresso: πρόκειται για μια πολύ σκούρα σοκολατί απόχρωση, που δείχνει σαν μαύρη, έχοντας όμως ένα γλυκό καστανό υποτόνο. Ακολουθεί την τάση του δημοφιλούς espresso makeup, που θέλει παρόμοιους τόνους μακιγιάζ με αυτούς του ροφήματος, στο πρόσωπό μας. Το έχουμε δει γραμμένο και ως "chocolate black tea", "dark chocolate" αλλά και "espresso brown" - φέρε στο μυαλό σου το χρώμα των αντίστοιχων ροφημάτων.

Διάσημες γυναίκες όπως η Meghan Markle, η Taylor Hill και άλλες την έχουν ήδη υιοθετήσει.

6 "λευκά" αρώματα που μυρίζουν σαν φρεσκοπλυμένα ρούχα

Δες μερικά hair looks:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ