Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Αυτή είναι η θεραπεία που της χαρίζει υπέροχα λαμπερή και λεία επιδερμίδα

Η θεραπεία με τα δραστικά συστατικά που βοηθά στη βελτίωση της όψης των πόρων και λεπτών γραμμών.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Όσο αλήθεια είναι ότι το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα, άλλο τόσο αλήθεια είναι και ότι κανένα προϊόν δεν θα δείξει σωστά στην επιδερμίδα σου αν δεν έχει προηγηθεί η κατάλληλη περιποίησή της. Και με το "κατάλληλη" εννοούμε τόσο τη σωστή skincare ρουτίνα που προτείνεται να ακολουθείς εντατικά, όσο και τις θεραπείες στο ιατρείο, που καλό είναι να επαναλαμβάνονται κάποιες φορές μέσα στον χρόνο.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις γυναίκες που φροντίζουν πολύ την επιδερμίδα τους και αυτό φαίνεται. Πέρα από την κρεμική περιποίηση που τηρεί πιστά στο σπίτι της, η ίδια ακολουθεί ένα πρωτόκολλο περιποίησης στον δερματολόγο που εμπιστεύεται, κάνοντας συχνά θεραπείες με ενεργά συστατικά.

Έτσι έγινε και πριν λίγες ώρες, όταν η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το ιατρείο, στην οποία φαίνεται σούπερ λαμπερή και ξεκούραστη. Πρόκειται για μια θεραπεία με AHAs (και πιο συγκεκριμένα, γλυκολικό οξύ) και ρετινόλη, δύο σούπερ δραστικά συστατικά που ευνοούν τη λάμψη στην επιδερμίδα αλλά και τη βελτίωση της όψης των πόρων και λεπτών γραμμών ή άλλων σημαδιών που τυχόν υπάρχουν.

Κατερίνα Καινούργιου | Το αγαπημένο της ανάλαφρο foundation χαρίζει τέλεια κάλυψη αλλά και ενυδάτωση

Στην ουσία, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε χημική απολέπιση, μιας και το γλυκολικό οξύ συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματος, αφήνοντας μια λεία, καθαρή και απαλή "βάση", έτοιμη να δεχτεί όλα τα ενυδατικά προϊόντα που θα ακολουθήσουν. Παράλληλα, η ρετινόλη (βιταμίνη Α) ως συνδυαστικό συστατικό ευνοεί την εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αφού συνιστά το Νο. 1 αντιγηραντικό συστατικό που υπάρχει.

Δες εδώ πώς μπορείς να κάνεις μόνη σου χημική απολέπιση στο σπίτι με τη χρήση ορών προσώπου με οξέα

Δες την υπέροχη λάμψη που άφησε η θεραπεία στην επιδερμίδα της:

Κατερίνα Καινούργιου | Αυτή είναι η θεραπεία που της χαρίζει υπέροχα λαμπερή και λεία επιδερμίδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ