Follow us

Lily Aldridge | Μια αναδρομή στα πιο πετυχημένα μακιγιάζ της με αφορμή τα γενέθλιά της

Και της χαρίζουν μια απίστευτα νεανική όψη.

howtowearchanel_125458709_1808173062679149_6759157227920010875_n

H Lily Aldridge, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της πολυετούς πορείας της ως άγγελος της Victoria's Secret, έκλεισε προχτές τα 35 της χρόνια. Το Instagram feed μας έχει γεμίσει από φωτογραφίες της που ανεβάζουν οι πιο καταξιωμένοι makeup artists και hairstylists παγκοσμίως, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να της ευχηθούν τα καλύτερα για τα γενέθλιά της.

Δες επίσης: Kendall Jenner | Tα ωραιότερα beauty looks της με αφορμή τα γενέθλιά της

Βλέποντας λοιπόν τα άψογα makeup looks που απεικονίζονται στα εν λόγω posts, δεν μπορούσαμε να μη θαυμάσουμε την αψεγάδιαστη ομορφιά της, αλλά και την εξαίσια δουλειά των makeup experts στο πρόσωπό της. Καθώς, λόγω της δουλειάς της, είχε την τύχη να φροντίζουν για το μακιγιάζ και την επιδερμίδα της μερικοί από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους επαγγελματίες ομορφιάς της εποχής μας, δεν έχουμε παρά να πάρουμε ιδέες και έμπνευση από τις τόσο φρέσκες και όμορφες εμφανίσεις της.

Κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων looks της είναι ότι μένει πιστή στο natural makeup και στο γνωστό no makeup-makeup look, μιας και τα φυσικά χαρακτηριστικά και η πηγαία ομορφιά της την ευνοούν για κάτι τέτοιο. Δεν φαίνεται να προτιμά έντονα μακιγιάζ στις προσωπικές εξόδους της, ενώ υπάρχουν φορές που επιλέγει να υιοθετήσει το "γυμνό" δέρμα, το λεγόμενο nude makeup. Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα η ίδια να δείχνει έως και 10 χρόνια νεότερη, με τη νεανική όψη της να μας ξεγελά και να δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι έγινε 35 χρονών!

Δες επίσης: Chiara Ferragni | Το άψογο μακιγιάζ της που είναι πανεύκολο να αντιγράψεις

Δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες της Lily Aldridge που θα σε εμπνεύσουν για τα επόμενα μακιγιάζ σου:

Δες επίσης: Emily Ratajkowski | Η αδιαμφησβήτητη queen των nude lips

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ