Follow us

Naked Glitter nails | Το πιο ιδιαίτερο και κομψό μανικιούρ της χρονιάς γίνεται πανεύκολα στο σπίτι

Η low-maintenance τάση στα νύχια που θα λατρέψεις αν είσαι fan της minimal chic αισθητικής.

nails Splash News / Ideal Image

Με τη minimal chic αισθητική να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής όλων των fashionistas τα τελευταία χρόνια, είναι φυσικό ότι και ο κόσμος της ομορφιάς έχει επηρεαστεί σχετικά, με τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το μανικιούρ να δανείζονται πολλά στοιχεία από αυτή. Ιδίως σε ό, τι αφορά τα νύχια, παρατηρούμε ότι οι τάσεις ορίζουν ότι, όσο πιο low maintenance και απλό το μανικιούρ, τόσο πιο κομψό.

Clean Manicure | Η νέα τάση στα νύχια που λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη

Εξού και nail trends όπως τα transparent nails ή τα vanilla french nails, ακόμα και τα glossy nails έχουν κάνει τόσο μεγάλο πάταγο τους τελευταίους μήνες, αποτελώντας τις πιο δημοφιλείς επιλογές των περισσότερων γυναικών στα nail salons. Αυτή τη φορά, άλλο ένα minimal trend έρχεται να προστεθεί στα προαναφερθέντα, μεγαλώνοντας τη γκάμα των επιλογών που έχεις εάν επιθυμείς ένα μανικιούρ με φυσική εμφάνιση.

Trending now | Το μπεζ χρώμα στα νύχια είναι το κομψότερο όλων

Πρόκειται για τα "Naked Glitter nails", που στην ουσία είναι διάφανα νύχια με ένα twist λάμψης, έτσι ώστε να γίνει το μανικιούρ πιο ενδιαφέρον. Αποτελεί μια από τις πιο περίτεχνες και ταυτόχρονα low-maintenance τάσεις στα νύχια, αφού ναι μεν το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα λαμπερό (χάρη στο glitter), όμως πρόκειται για ένα μανικιούρ που όχι μόνο μπορείς να συντηρείς πανεύκολα, αλλά μπορείς να το δημιουργήσεις εξαρχής μόνη σου στο σπίτι. Με λίγα λόγια, μπορείς να παραλείψεις το nail salon, ενώ είναι ιδανικό για σένα που δεν θες να κλείνεις συνέχεια ραντεβού για να φρεσκάρεις τα νύχια σου.

Επιπλέον, είναι η τέλεια ιδέα για εσένα που θεωρείς τον εαυτό σου αρχάρια στο να βάφεις τα νύχια σου και προτιμάς να αφήνεις το συγκεκριμένο task σε άλλους, ή για εσένα που θεωρείς ότι δεν έχεις τόσο σταθερό χέρι. Η φύση αυτού του μανικιούρ επιτρέπει μεγάλα περιθώρια ... λάθους, αφού και κάτι να σου ξεφύγει στο χρώμα, δεν θα φανεί - μιας και το βερνίκι είναι σχεδόν διάφανο. Επιπλέον, η λάμψη που χαρίζει το glitter αποσπά τόσο την προσοχή, που το μάτι δύσκολα πέφτει σε μικρά (ή μεγαλύτερα) λαθάκια στην εφαρμογή του βερνικιού.

Μανικιούρ Άνοιξη 2023 | 5 super girly μανικιούρ με τα οποία έχουμε πάθει εμμονή

Πώς γίνεται ακριβώς;

Τα νύχια βάφονται με ένα διάφανο ή ένα απαλό ροζ, ημιδιάφανο βερνίκι στη βάση τους, και στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα shimmery βερνίκι από πάνω, ώστε να δοθεί η απαραίτητη, διακριτική λάμψη. Το κλειδί εδώ ωστόσο είναι στη λέξη "διακριτική": πρέπει να επιλεχθεί ένα βερνίκι με ήπιο glitter και όχι πολύ συμπαγές, ώστε να δοθεί και το ανάλογο φινίρισμα. Δεν μιλάμε δηλαδή για glitter nails, αλλά για διάφανα νύχια με ελάχιστη λάμψη, που κάνει το αποτέλεσμα να δείχνει απέραντα κομψό αλλά και να ταιριάζει με όλα τα ρούχα, τις περιστάσεις, τις ώρες της ημέρας και τις εποχές. Είναι, με λίγα λόγια, παντός καιρού.

Τα μόνα σύνεργα που θα χρειαστείς είναι ένα διάφανο βερνίκι και ένα μανό με glitter. Φυσικά, τα base & top coats είναι απαραίτητα για να προστατεύσεις τα νύχια σου αφενός και να "κλειδώσεις" το χρώμα στο τέλος, αφετέρου.

Note: Μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα απλά και μόνο με ένα βερνίκι με glitter και sheer χρώμα, όπως για παράδειγμα με ένα απαλό ροζ μανό με ελάχιστη λάμψη στη σύνθεσή του.

Δες παρακάτω μερικά παραδείγματα των Naked Glitter nails:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ