Follow us

Beauty Icon No 12: Travel Tips Ομορφιάς

Μάθε τα βασικά Beauty travel tips από την beauty guru, Μαρία Σταμάτη!


Ετοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές;
Έχεις «ανοίξει πανιά» και τίποτα πια δεν σε κρατάει στην πόλη;

Είσαι λοιπόν στην καλύτερη καλοκαιρινή φάση και λίγο πριν κλείσεις τις αποσκευές σου, λέω να μοιραστώ μαζί σου τις δικές μου «όμορφες» συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν να περάσεις ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Όχι, όχι, δεν θα σου πω για τα αυτονόητα, του τύπου «μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ενυδατική κρέμα ή αντηλιακό».

Θα σου μιλήσω για τα προϊόντα εκείνα, που για εμένα τουλάχιστον, είναι σούπερ SOS και απαραίτητα.

Beauty Icon No 12: Travel Tips Ομορφιάς

Δεν είμαι εθισμένη στο styling των μαλλιών. Επειδή όμως τα μαλλιά μου είναι λεπτά, όταν τα αφήνω να στεγνώνουν μόνα τους, το αποτέλεσμα είναι αρκετά... πεσμένο και χωρίς κίνηση. Για αυτό κάποιες από τις μέρες των διακοπών, στεγνώνω τα μαλλιά μου με πιστολάκι, για να τους δώσω όγκο.

Δεν παίρνω όμως μαζί μου το κλασικό πιστολάκι, γιατί πιάνει χώρο στις αποσκευές, αλλά ένα μικρό, ταξιδιωτικό. Εννοείται φυσικά ότι για να προστατεύσω τα μαλλιά μου από τις υψηλές θερμοκρασίες της συσκευής, χρησιμοποιώ ένα σπρέι προστασίας. Το τελευταίο που δοκίμασα και μου άρεσε πολύ είναι το Pro Heat της Sunsilk.

Beauty Icon No 12: Travel Tips Ομορφιάς - εικόνα 2

Δεν είναι κρίμα να δώσεις τα ωραία σου ευρώ για να κάνεις πεντικιούρ και σε λίγες μέρες εκείνο να έχει χάσει τη λάμψη του;
Μπορείς να αποφύγεις αυτό τον εφιάλτη, αρκεί να πάρεις μαζί σου ένα top coat. Χρησιμοποίησέ το κάθε δύο μέρες και να είσαι σίγουρη ότι το πεντικιούρ σου δεν θα σε προδώσει εύκολα. Αν επιλέξεις το top coat Seche Vite (στα Sephora) η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Beauty Icon No 12: Travel Tips Ομορφιάς - εικόνα 3

Το after sun είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζομαι εδώ και πολλά καλοκαίρια. Το Soothing After Sun Mist της La Prairie είναι το δροσερό cocktail που αναζωογονεί και ενυδατώνει όχι μόνο το σώμα, αλλά και το πρόσωπό μου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Beauty Icon No 12: Travel Tips Ομορφιάς - εικόνα 4

Δεν ξέρω αν είμαι γλυκοαίματη ή όχι (μάλλον προς το όχι προσανατολίζομαι), το σίγουρο όμως είναι ότι τα κουνούπια μπορούν να με εντοπίσουν από χιλιόμετρα μακριά. Είμαι η αγαπημένη τους τροφή. Εγώ όμως έχω το μαγικό γιατροσόφι: το Μελισσόχορτο Melissa του Korres, το οποίο είναι ένα θαυματουργό μείγμα βοτάνων για όλα τα τσιμπήματα. Τέλος πλέον στα οιδήματα και στις έντονες κοκκινίλες που προκαλούν τα τσιμπήματα. Με το που καταλάβω ότι ένα κουνούπι με έχει τσιμπήσει, βάζω λίγο Μελισσόχορτο και το γεγονός θεωρείται ως μη γενόμενο!

Beauty Icon No 12: Travel Tips Ομορφιάς - εικόνα 5

Και μπορεί για το styling των μαλλιών μου να μην κάνω πολλά, για τη φροντίδα τους όμως κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Για αυτό, ακόμα και στις διακοπές, δεν αποχωρίζομαι τη μάσκα μου. Μάλιστα η νέα Μάσκα Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών του Pantene ProV θέλει μόλις δύο λεπτά για να δράσει, επομένως σε χρόνο dt προσφέρω στα μαλλιά μου αυτό που χρειάζονται μετά από μια μέρα στη θάλασσα: θρέψη και ενυδάτωση.

Beauty Icon No 12: Travel Tips Ομορφιάς - εικόνα 6

Beauty Icon No 12: Travel Tips Ομορφιάς - εικόνα 7

Πολλά φιλιά,
Μαρία


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ