Follow us

Party beauties | 5 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν τις πιο glamorous ιδέες για το πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ

Από "ήσυχα", μονοχρωματικά looks μέχρι bold red lips και γκλίτερ στα μάτια, οι επιλογές είναι πολλές.

Βίκυ Καγιά Instagram @vickykaya_

Δεν είναι μόνο τα μαλλιά και τα πρωτότυπα χτενίσματα που μας κάνουν να νιώθουμε πιο όμορφες. Είναι και το προσεγμένο μακιγιάζ, που αν γίνει σωστά, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και μας χαρίζει αληθινή αυτοπεποίθηση.

Αν έχεις ήδη καταλήξει πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, έχεις ήδη υιοθετήσει το festive mani που κολακεύει τα νύχια σου και έχεις επιλέξει το λαμπερό σου φόρεμα, μην αμελήσεις το μακιγιάζ. Ακόμα και η πιο απαστράπτουσα εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν έχει δοθεί η πρέπουσα σημασία στο makeup look.

Party glam | 5 διάσημες Ελληνίδες μας δίνουν έμπνευση για τα χτενίσματα του ρεβεγιόν

Και δεν εννοούμε απαραίτητα να φορέσεις στρας και γκλίτερ από την κορυφή έως τα νύχια (κυριολεκτικά), ούτε να βάλεις κατακόκκινο κραγιόν ή φαντασμαγορικά eye liners. Για την ακρίβεια, μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω, όπως επίσης μπορείς να υιοθετήσεις ένα πιο φρέσκο, nude look. Αρκεί να δείχνει περιποιημένο και να σε κάνει να νιώθεις άνετα.

5 θεϊκές glitter σκιές για το πιο λαμπερό μακιγιάζ ματιών στο ρεβεγιόν

Έτσι, οι επιλογές σου ποικίλουν από ένα bold red lip look με ή χωρίς eye liner, από ένα έντονο μάτι και άχρωμα χείλη ή στρας σε όλο το πρόσωπο, μέχρι και πιο ασυνήθιστα για την εποχή κραγιόν σε αποχρώσεις του ροδακινί, φούξια, απαλού ροζ, ό, τι σου αρέσει. Όλα τα έχουμε δει και όλα μας αρέσουν.

3 σέξι, γιορτινά χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο

Για να σε βοηθήσουμε να καταλήξεις στο δικό σου signature look, ψάξαμε και συγκεντρώσαμε εδώ μερικά καλαίσθητα makeup looks από διάσημες Ελληνίδες που μας έδωσαν ιδέες για το πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ.

Πάρε ιδέες από 5 διάσημες Ελληνίδες που μας εμπνέουν πάντα με το μακιγιάζ τους:

Βίκυ Καγιά

Ορίστε ένα τρανό παράδειγμα του πώς μπορεί να δείξει απόλυτα glamorous και γιορτινό ένα look χωρίς κόκκινο κραγιόν. Η παρουσιάστρια έκανε έντονο περίγραμμα με μολύβι στις άνω και κάτω βλεφαρίδες, με τη γραμμή να είναι αρκετά παχιά ώστε να διακρίνεται από μακριά. Εξού και δεν χρειάστηκε να βάλει καθόλου σκιά, ενώ η έμφαση στο βλέμμα δόθηκε περαιτέρω με έξτρα στρώσεις μάσκαρα. Επιπλέον, τα χείλη δείχνουν σχεδόν άβαφα - στην πραγματικότητα βέβαια, έχει εφαρμοστεί ένα απαλό σομόν κραγιόν, στην ίδια απόχρωση με τα χείλη της.

Ήβη Αδάμου

Η Ήβη Αδάμου έκανε το πιο πρωτότυπο και κολακευτικό μακιγιάζ ματιών για καστανομάτες, συνδυάζοντας μάλιστα δύο τάσεις σε ένα look: την μπλε σκιά και το γκλίτερ στα μάτια. Το μπλε και όλες οι αποχρώσεις του, με επικρατέστερες το washed denim blue και το royal blue, έχει επανέλθει δριμύτερο φέτος και υποστηρίζεται ήδη από τις διασημότερες fashionistas και μοντέλα ανά τον κόσμο. Η Ήβη Αδάμου το υποστηρίζει κι εκείνη ξεκάθαρα, αφού όχι μόνο εφάρμοσε μια έντονη μπλε σκιά που ανέδειξε τα καστανά της μάτια, αλλά και επέλεξε τη shimmery εκδοχή της, που είναι η τέλεια ιδέα για τις γιορτές.

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού λάνσαρε ένα απαλό, μονοχρωματικό look με κραγιόν, σκιά και ρουζ και ροδακινί τόνους. Το soft peach άλλωστε είναι το χρώμα που κολακεύει απόλυτα τα περισσότερα πρόσωπα και χαρίζει μια νότα υγείας και φρεσκάδας στην επιδερμίδα. Ιδανικό για σένα που θες κάτι πιο "ήσυχο" φέτος.

Βάσια Κωσταρά

Πιο κλασικό, το μακιγιάζ της σχεδιάστριας είναι τέλειο για σένα που αγαπάς τα κόκκινα κραγιόν. Φλογερό χρώμα στα χείλη και καφέ σκιά στα μάτια συνθέτουν ένα glam makeup look που, αν μη τι άλλο, είναι πάντοτε εντυπωσιακό και κολακεύει όλες τις γυναίκες.

Τόνια Σωτηροπούλου

Το μακιγιάζ της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι όσο λαμπερό πρέπει για τη γιορτινή περίοδο, χωρίς ωστόσο να "φωνάζει". Η ηθοποιός προτίμησε να δώσει έμφαση στα μάτια και στο βλέμμα, με τη καφέ-ροζ σκιά με μωβ υποτόνους που έχουμε δει να ξαναφοράει πολύ συχνά στο παρελθόν. Παράλληλα, τόνισε τα ζυγωματικά της με έντονες λάμψεις, χρησιμοποιώντας γενναίες δόσεις highlighter. Τέλος, και όσον αφορά στα χείλη, κινήθηκε σε παρόμοιους τόνους με αυτούς στα μάτια της, αφού το μπεζ-σομόν κραγιόν ταίριαξε υπέροχα με τη σκιά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ