Follow us

Despoina’s Notebook No 22

Η Δέσποινα Καμπούρη κλείνει τα 30 και παίρνει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον (και η Άση Μπήλιου της δίνει προβλέψεις για τα αισθηματικά)!


Ε ναι λοιπόν! Έγινα 30!
Δε μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Πότε ήταν η μάνα μου 30, πότε πήγα γυμνάσιο, πότε έγινα μάνα… Κάποιες από σας που διαβάζετε τώρα και είστε σε μεγαλύτερη ηλικία, πιθανώς να γελάτε, αλλά είμαι σίγουρη ότι κι εσείς αισθανθήκατε περίεργα όταν περάσατε από τα δικά μου λημέρια.

Δεν είναι ο φόβος ότι γερνάς, αυτό ευτυχώς δεν το έχω νιώσει μέχρι τώρα, ίσως επειδή από μικρή πάντα αισθανόμουν πιο μεγάλη από την ηλικία μου. Είναι ότι τα 30 είναι σταθμός για τη ζωή μιας γυναίκας. Για τις περισσότερες είναι η αφετηρία για την πιο δημιουργική φάση της ζωής τους, για κάποιες άλλες είναι το όριο για να ζήσουν την εφηβική τους φάση, τα πάρτι, τις γκομενιές, γενικώς τη ζωούλα τους και μετά να… ωριμάσουν για να καλοπαντρευτούν και να κάνουν οικογένεια και παιδιά. Μπούρδες. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το νιώσεις αυτό και πότε θα σου έρθει. Δεν μεταφράζεται σε αριθμούς και όρια. Άλλες μικροπαντρεύονται και φτιάχνουν μία πολύ όμορφη οικογένεια –κι ας μην έχουν αλλάξει 50 γκόμενους- κι άλλες που έχουν ζήσει έντονα κάνουν ένα γάμο στα 30 – 35 και δεν κρατάει ούτε έναν χρόνο. Ή και το αντίθετο… Οπότε μην αγχώνεστε. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται.

Τι να πω κι εγώ που όταν γεννήθηκα είχε ανάδρομη Αφροδίτη κατά τα λεγόμενα της Άσης; Πριν λίγες μέρες η Αση Μπήλιου με κάλεσε στην εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha και μου «διάβασε» τον αστρολογικό μου χάρτη. «Όλα καλά» μου είπε η Αση, «Πάντα θα δουλεύεις, δε θα έχεις προβλήματα με την οικογένειά σου και τα παιδιά σου, αλλά ένα θέμα με τις σχέσεις σου το είχες και πάντα θα το έχεις»… Πόσο δίκιο έχεις ρε Αση!

Τελικά είμαι κότα κι εγώ νόμιζα ότι είμαι αντράκι. Μπορώ σε όλα να ανταπεξέλθω. Βάλε με να δουλεύω σκληρά από το πρωί μέχρι το βράδυ, βάλε με να νταντεύω μωρά όλη μέρα! Ο,τι έχει να κάνει με συναίσθημα όμως, μάλλον δεν μπορώ να το διαχειριστώ και τόσο καλά. Τουλάχιστον υπάρχει φως στο τούνελ, γιατί είναι κάτι που θέλει εκπαίδευση και ελπίζω ότι μια μέρα θα είμαι οκ! Τα υπόλοιπα θα τα δούμε την Κυριακή στο «Star System».

Και που λέτε 30άρισα! Και άρχισα να σκέφτομαι σαν μία κανονική μαμά. Και άρχισα να έχω ανασφάλειες που αφορούν στο μέλλον της μικρής μου Ποκαχόντας. Εδώ κάνω μία παρένθεση και λέω ότι χαίρομαι πολύ που την αποκαλείτε κι εσείς Ποκαχόντας όταν μου γράφετε στο Facebook ή στο Twitter. Ή ακόμα και «Πόκα», έτσι όπως την φωνάζω κι εγώ δηλαδή. Αυτό σημαίνει ότι μ’ αγαπάτε και τρελαίνομαι όταν μου το δείχνετε!

Είναι όμορφο να δείχνεις την αγάπη σου
, όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι μας αγαπούν, μην την τσιγκουνεύεστε, η ζωή είναι μικρή. Εγώ θα τα λέω, κι ας μου είναι λίγο δύσκολο να τα εφαρμόζω, όπως σας προανέφερα. Όπως λέει και ο σοφός λαός μας συνήθως είμαστε καλοί συμβουλάτορες, αλλά για τα δικά μας οι χειρότεροι!

Άλλο όμως ξεκίνησα να σας λέω. Το μέλλον της άρχισε να με φοβίζει πολύ. Η κατάσταση με την κρίση που επικρατεί πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν ξέρουμε αν αύριο θα πάρουμε σύνταξη και πώς θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αποταμιεύσω.

Despoina’s Notebook No 22

Όχι για μένα, αλλά για το παιδί μου. Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι. Ποτέ δεν ξέρεις. Είδατε τι κάνει η μητρότητα; Εκεί που ξόδευα αλόγιστα, σπαταλούσα δίχως αύριο, είπα να μαζευτώ και να φροντίσω το μέλλον της… Οσο περνάει από το χέρι μου.


Σας φιλώ και περιμένω τα e-mails σας στο dkampouri@gmail.com, στο Facebook (Despoina Kampouri B) και στο Twitter (@dkampouri).

Τα λέμε και πάλι την άλλη εβδομάδα!

Despoina’s Notebook No 21
Despoina’s Notebook No 20
Despoina’s Notebook No 19
Despoina’s Notebook No 18
Despoina’s Notebook No 17
Despoina's Notebook No 16
Despoina's Notebook No 15
Despoina’s Notebook No 14
Despoina’s Notebook No 13
Despoina's Notebook No 12
Despoina’s Notebook No 11
Despoina’s Notebook No 10
Despoina’s Notebook No 9
Despoina’s Notebook No 8
Despoina’s Notebook No 7
Despoina’s Notebook No 6
Despoina’s Notebook No 5
Despoina’s Notebook Νο 4
Despoina’s Notebook No 3
Despoina's Notebook Νο 2
Despoina’s Notebook No 1


Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ