Follow us

Despoina's Notebook No 24

H Δέσποινα Καμπούρη αφιερώνει το σημερινό post στη μητέρα της για την υποστήριξη που της προσφέρει, ενώ κάνει επίσηςι σχέδια για το καλοκαίρι!


Από τότε που γέννησα αγάπησα ακόμα περισσότερο τη μάνα μου. Όχι μόνο γιατί κατάλαβα τα άγχη και τις ανησυχίες της, αλλά γιατί μου στάθηκε σε όλες τις δυσκολίες μικρές ή μεγάλες, τα εμπόδια και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Despoina's Notebook No 24

Βράχος η μαμά Χριστίνα. Δε δυσανασχέτησε ποτέ, δεν έφερε αντίρρηση σε τίποτα και πάντα δηλώνει παρούσα όταν την χρειάζομαι. Εξαιτίας της δουλειάς μου, αναγκάζομαι να λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι κάποιες μέρες. Δεν την είδα να βαρυγκομάει ποτέ, που για μια ακόμα μέρα πρέπει να αφήσει όλες τις δουλειές της για να προσέχει το μωρό μου. Η αλήθεια είναι ότι λατρεύει την Έλενα, αλλά ξέρω ότι αγαπάει πολύ το εξοχικό μας, το ησυχαστήριό της, όπου συνήθως περνάει όλο το χειμώνα. Παρόλ' αυτά, φέτος χρειάστηκε να το αποχωριστεί για να είναι κοντά μου, στην Αθήνα. Θα μου πείτε υπάρχει και άλλη λύση, όπως baby sitter για παράδειγμα, όμως ειλικρινά, μπορείς να έχεις την ίδια εμπιστοσύνη σε μια ξένη γυναίκα όση έχεις στη μάνα σου; Έτσι λοιπόν, το Χριστινάκι “φυλακίστηκε” στην Αθήνα που μισεί για να μεγαλώνει την κόρη μου. Αυτός είναι και ο λόγος που το σημερινό post είναι αφιερωμένο στη μαμά Χριστίνα, το βράχο της οικογένειάς μου.

Κάθε μέρα που περνάει, βαριέμαι όλο και περισσότερο το κρύο. Θα ήθελα να ζω στη Ταελλάνδα όπως είχα γράψει πρόσφατα και στο Twitter. Θέλω να έρθει πάλι το καλοκαίρι, να περπατάμε στους δρόμους με τα φανελάκια μας, τα σκισμένα μας τζιν και τα σταράκια μας χωρίς να κρυώνουμε, να ξενυχτάμε στα υπαίθρια μπαράκια πίνοντας μαλιμπού ανανά στους πεζόδρομους και να γελάμε με τις παρέες μας μέχρι να ξημερώσει. Θέλω θάλασσα, διακοπές, μαγιό, νησιά....

Φέτος θέλω να πάω στην παραλία του Αγίου Δημητρίου στην Εύβοια. Είναι μια απομονωμένη άγρια παραλία με γαλαζοπράσινα νερά που ζήλεψα παρακολουθώντας πρόσφατα την ταινία Deep End. H Mαρία (σ.σ. Κορινθίου) που πρωταγωνιστεί μου είπε ότι είναι φανταστικά. Έχει πάντα λίγο κόσμο και είναι ότι πρέπει για camping. Για αυτούς που δεν είναι φαν της σκηνής, μπορούν να μείνουν στο Μαρμάρι. Έμαθα επίσης ότι είναι λίγο ταλαιπωρία να φτάσεις οδικώς στην παραλία. Αν υπάρχει φουσκωτό, τότε είναι ακόμα πιο ωραία η διαδρομή. Είναι ακόμα Φεβρουάριος, έξω κάνει τσουχτερό κρύο και φαντάζομαι από τώρα τις καλοκαιρινές μου διακοπές με την Ποκαχόντας! Θα είναι το πρώτο της καλοκαίρι και θέλω να είναι τέλειο.

Πριν λίγες μέρες έκανα μια μεταμεσονύκτια βόλτα στο κέντρο. Φωτογράφισα ένα γκράφιτι που μου άρεσε πολύ. Απεικονίζει δύο άστεγους να λένε ο ένας στον άλλο “Βρες τρόπους να καθυστερήσουμε τη νύχτα”. Είδα πολλούς ανθρώπους κουλουριασμένους μέσα σε χαρτόκουτα από supermarket, να προσπαθούν να προστατευθούν από τον παγετό. Είναι φρικτό αν σκεφτεί κανείς ότι κάποιοι από εμάς αυτές τις μέρες δεν αντέχουν ούτε λεπτό μακριά από τη ζέστη του σπιτιού, του γραφείου ή από το καλοριφέρ του αυτοκινήτου ακόμα κι αν φορούν τα πουπουλένια τους, φουσκωτά μπουφάν. Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που κάθε βράδυ κοιμούνται στα παγκάκια, στις στοές και στα πάρκα. Να ακόμη ένας λόγος να μη θέλουμε άλλο το κρύο.

Despoina's Notebook No 24 - εικόνα 2

Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενη είμαι φέτος στο ΣΚΑΪ. Έχω λατρέψει την εκπομπή μου ακόμα περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες που έχει ανανεωθεί και εμπλουτιστεί με ενδιαφέροντες καλεσμένους, κοινωνικά θέματα και καλομονταρισμένα ρεπορτάζ. Σε μια από αυτές καλεσμένη ήταν η νέα μαμά Αλεξάνδρα Δουβαρά, η οποία παρουσιάζει καθημερινά δελτίο στην κρατική τηλεόραση. Δεν την είχα γνωρίσει ποτέ από κοντά. Μου δημιούργησε τόσο καλή εντύπωση με την ευθύτητα της, και τη γλυκύτητα της. Εδώ μας βλέπετε στα παρασκήνια της εκπομπής.

Despoina's Notebook No 24 - εικόνα 3

Despoina's Notebook No 24 - εικόνα 4

Σας φιλώ και περιμένω τα e-mails σας στο dkampouri@gmail.com, στο Facebook (Despoina Kampouri B) και στο Twitter (@dkampouri).

Τα λέμε και πάλι την άλλη εβδομάδα!


Despoina’s Notebook No 23
Despoina’s Notebook No 22
Despoina’s Notebook No 21
Despoina’s Notebook No 20
Despoina’s Notebook No 19
Despoina’s Notebook No 18
Despoina’s Notebook No 17
Despoina's Notebook No 16
Despoina's Notebook No 15
Despoina’s Notebook No 14
Despoina’s Notebook No 13
Despoina's Notebook No 12
Despoina’s Notebook No 11
Despoina’s Notebook No 10
Despoina’s Notebook No 9
Despoina’s Notebook No 8
Despoina’s Notebook No 7
Despoina’s Notebook No 6
Despoina’s Notebook No 5
Despoina’s Notebook Νο 4
Despoina’s Notebook No 3
Despoina's Notebook Νο 2
Despoina’s Notebook No 1


Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ