Follow us

Beauty Icon blog Νο 18: «Έξυπνα» προϊόντα (Volume 1)

To Beauty Icon blog δίνει Βραβεία Ευφυίας! Ποια προϊόντα στο χώρο της ομορφιάς κερδίζουν τον τίτλο του «έξυπνου»;

Beauty Icon blog Νο 18: «Έξυπνα» προϊόντα (Volume 1)

Είναι πολλά τα προϊόντα στο χώρο της ομορφιάς που διεκδικούν τον τίτλο του «έξυπνου». Πόσα όμως από αυτά μπορούν πραγματικά να τον έχουν; Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα προϊόν για να είναι όντως έξυπνο;

Λοιπόν, εγώ έκανα μια μικρή πρώτη έρευνα (εξ ου και το Volume 1, γιατί σύντομα θα ακολουθήσει και Volume 2, Volume 3 και πάει λέγοντας) και ιδού τα αποτελέσματά της.

Ένα προϊόν για μένα είναι έξυπνο όταν…:


1. …σου λύνει τα χέρια, όπως το ξεβαφτικό νυχιών Express Nail Polish Remover της Sephora (αποκλειστικά στα Sephora).

Beauty Icon blog Νο 18: «Έξυπνα» προϊόντα (Volume 1)

Είναι ένα προϊόν «όνομα και πράγμα» αφού σε χρόνο εξπρές σου ξεβάφει τα νύχια. Το ανοίγεις και περνάς ένα-ένα τα δάχτυλα στο εμποτισμένο σφουγγαράκι του. Ακούγεται τρελό, αλλά αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Μην ξεχάσω επίσης να πω ότι το μέγεθός του είναι τέτοιο που άνετα χωράει στην τσάντα μου!


2. …σε σώζει σε δύσκολες φάσεις, όπως το καθαριστικό ζελ χεριών Reval της Intermed.

Beauty Icon blog Νο 18: «Έξυπνα» προϊόντα (Volume 1)

Το έχεις μαζί σου και χωρίς τη χρήση νερού μπορείς να καθαρίζεις τα χέρια σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το εκτιμούσα πριν γίνω μαμά, τώρα απλώς δεν το αποχωρίζομαι.


3. …σκέφτεται για σένα πριν από σένα, όπως ο ορός After Party Secret της That’s Better (σε επιλεγμένα φαρμακεία), ο οποίος σβήνει άμεσα τα σημάδια της κούρασης, ενώ απαλύνει τους ερεθισμούς και την ερυθρότητα.

Beauty Icon blog Νο 18: «Έξυπνα» προϊόντα (Volume 1)

Εγώ δεν τον δοκίμασα μετά από κάποιο πάρτι, αλλά την επόμενη μέρα από το πρώτο βράδυ που η Χριστίνα κοιμήθηκε χωρίς πιπίλα. Μπορώ να πω ότι μετά από λίγες ώρες ύπνου βοήθησε την επιδερμίδα μου να δείχνει πιο ξεκούραστη.


4. …γιατί είναι για όλη την οικογένεια και γιατί είναι όντως αποτελεσματικό, όπως η κρέμα – βάλσαμο Cicaplast Baume B5 της La Roche Posay (στα φαρμακεία).

Beauty Icon blog Νο 18: «Έξυπνα» προϊόντα (Volume 1)

Δεν χρησιμοποιώ συχνά το ρήμα «λατρεύω», αλλά για αυτό το προϊόν θα το κάνω χωρίς κανένα απολύτως ενδοιασμό! Είναι το προϊόν που φέτος το καλοκαίρι έσωσε όχι μόνο τη δική μου επιδερμίδα από τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς αλλά και της κόρης μου. Είναι το προϊόν που συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους και όσες έχουν θέματα με ερεθισμούς, ξηρότητα και σκασίματα. Είναι κατάλληλη για βρέφη, παιδιά και ενήλικες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο, σώμα και χείλη.


5. …γιατί είναι πρακτικό, όπως η μάσκα ενυδάτωσης Θυμαρίσιο Μέλι της Korres (στα φαρμακεία). Γιατί αυτό το προϊόν είναι πρακτικό;

Beauty Icon blog Νο 18: «Έξυπνα» προϊόντα (Volume 1)

Ας ξεκινήσουμε από το αυτονόητο, από το γεγονός δηλαδή ότι είναι μικρό και μπορείς να το έχεις όποτε θέλεις μαζί σου. Προσοχή όμως, η μάσκα αυτή δεν είναι μιας δόσης και χρήσης. Το σωληνάριό της περιέχει 16 ml, επομένως μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αρκετές φορές. Χωρίς λοιπόν να έχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα, τη δοκιμάζεις για να δεις αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου, ενώ με το υπόλοιπο ποσό που θα έδινες για να πάρεις μια «συμβατική» μάσκα, μπορείς να δοκιμάσεις και τις άλλες μάσκες και scrub της Korres. Αν δεν είναι λοιπόν αυτό πρακτικό, τότε τι είναι;

Πολλά φιλιά,
Μαρία


Previous posts:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ