Follow us

Despoina’s Notebook No 28

Όταν η Δέσποινα Καμπούρη συνάντησε τον George Clooney στο Λονδίνο!


Είναι αυτές οι συγκυρίες καμιά φορά που σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις ένα ξαφνικό ταξίδι από το πουθενά! Λες και το σύμπαν συνωμοτεί για να πραγματοποιήσει τις κρυφές σου επιθυμίες… «Πόσο μου έχει λείψει ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο… Μπα… Τι σκέφτομαι τώρα.. Πού θα αφήσω το παιδί… Θα μου λείπει… Άλλη φορά καλύτερα!».

Αμ έλα που με αυτή τη λογική κάθε φορά ακυρώνουμε τις επιθυμίες μας με αποτέλεσμα να μην είμαστε καλά μέσα μας. «Μα μετά από δύο μέρες που θα γυρίσω, το παιδί θα θυμάται ότι είμαι η μαμά του;»… Εννοείται βρε κουτή! Μάνα είναι μόνο μία. Μία και αναντικατάστατη. Τέτοιες χαζές και ενοχικές σκέψεις μόνο κακό μας κάνουν. Και πήγα στο Λονδίνο και γύρισα και μια χαρά ήταν και το μωρό μου με ανθρώπους που την λατρεύουν.

Despoina’s Notebook No 28

Despoina’s Notebook No 28 - εικόνα 2

Τι ωραία που είναι τα ξαφνικά. Εκεί που δεν το περιμένεις χτυπάει ένα τηλέφωνο και σε ξεσηκώνει. Ειδικά εμένα… Άλλο που δε θέλω να εξαφανίζομαι πάνω στο μεγάλο μπούχτισμα… Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν τελικά και πενήντα παιδιά να κάνουν. Τα πιο όμορφα ταξίδια τα αποφάσισα λίγες ώρες πριν μπω στο αεροπλάνο. Και πιστέψτε με, ήταν όλα μοναδικά.

Despoina’s Notebook No 28 - εικόνα 3

Despoina’s Notebook No 28 - εικόνα 4

Η ζωή θέλει και λίγη τρέλα πού και πού. Ελπίζω και η μικρή μου να την αποκτήσει αν δεν την έχει κληρονομήσει ήδη στο DNA της. Πού θα πάει όμως; Δε θα μεγαλώσει. Μόλις αρχίσει να χαμπαριάζει τι θα πει ζωή, θα αρμενίζουμε αγκαζέ. Μαζί θα γυρίσουμε τον κόσμο. Θα δει, θα μυρίσει, θα γευτεί, θα γνωρίσει. Να θυμάστε ότι τα μόνα χρήματα που δεν πάνε χαμένα, είναι τα ταξίδια.

Despoina’s Notebook No 28 - εικόνα 5

Despoina’s Notebook No 28 - εικόνα 6

Λονδίνο που λέτε φίλοι μου. Το γύρισα από άκρη σε άκρη. Δεν είναι τυχαίο που λένε όλοι ότι εκεί τρως στα πιο όμορφα εστιατόρια. Φοβερό φαγητό, όμορφες γεύσεις. Το παράξενο είναι ότι ενώ εδώ χιόνιζε, εκεί έκανε ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών τις μέρες που ήμουν. Αυτό θα πει τύχη. Στάλα βροχή στο Λονδινάκι. Κάποιοι κυκλοφορούσαν με κοντομάνικα.

Despoina’s Notebook No 28 - εικόνα 7

Despoina’s Notebook No 28 - εικόνα 8

Despoina’s Notebook No 28 - εικόνα 9

Ωραίες βιτρίνες, μυρωδιές, τέλεια cupcakes, handmade κολόνιες, διαφορετικοί άνθρωποι, όμορφα πάρκα στο κέντρο της πόλης, με μία λέξη υπέροχα.

Despoina’s Notebook No 28 - εικόνα 10

Despoina’s Notebook No 28 - εικόνα 11

Εβγαλα λίγες φωτογραφίες για να σας ταξιδέψω κι εσάς που διαβάζετε τώρα αυτές τις γραμμές.
Τι όμορφο να ταξιδεύεις με το αεροπλάνο (όταν δεν έχει τα μποφόρ που συναντήσαμε στην επιστροφή). Δεν ξεκολλάω τη μούρη μου από το παραθυράκι.

Despoina’s Notebook No 28 - εικόνα 12

Πετάς μέσα στα σύννεφα, ταξιδεύεις πάνω από θάλασσες και ωκεανούς, από ποτάμια και λίμνες. Βλέπεις σπίτια πολλά και διαφορετικά. Άλλοτε πιο μεγάλα, άλλοτε πιο μικρά, βουνά, νησιά, αυτοκίνητα… Και είναι όλα τόσο μικρά. Γι’ αυτά τα μικρά πραγματάκια σκοτωνόμαστε όλοι…

Σας φιλώ και περιμένω τα e-mails σας στο dkampouri@gmail.com, στο Facebook (Despoina Kampouri B) και στο Twitter (@dkampouri).

Τα λέμε και πάλι την άλλη εβδομάδα!

Despoina’s Notebook No 27
Despoina’s Notebook Νο 26
Despoina’s Notebook No 25
Despoina's Notebook No 24
Despoina’s Notebook No 23
Despoina’s Notebook No 22

Despoina’s Notebook No 21
Despoina’s Notebook No 20
Despoina’s Notebook No 19
Despoina’s Notebook No 18
Despoina’s Notebook No 17
Despoina's Notebook No 16
Despoina's Notebook No 15
Despoina’s Notebook No 14
Despoina’s Notebook No 13
Despoina's Notebook No 12
Despoina’s Notebook No 11
Despoina’s Notebook No 10
Despoina’s Notebook No 9
Despoina’s Notebook No 8
Despoina’s Notebook No 7
Despoina’s Notebook No 6
Despoina’s Notebook No 5
Despoina’s Notebook Νο 4
Despoina’s Notebook No 3
Despoina's Notebook Νο 2
Despoina’s Notebook No 1

Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ