Follow us

Beauty Icon No 22: Γύρω από τα μάτια σου

Τα πάντα για την περιποίηση της περιοχής γύρω από τα μάτια από την Beauty Expert!

Beauty Icon No 22: Γύρω από τα μάτια σου

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο δίνω σημασία σε πράγματα που πριν με άφηναν αδιάφορη. Και αυτό δεν έγινε γιατί απλώς έβαλα μυαλό, αλλά γιατί οι καταστάσεις με «ανάγκασαν».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περιποίηση των ματιών μου. Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα μια κρέμα ματιών και θεωρούσα ότι αυτό και μόνο ήταν αρκετό. Όταν όμως πλησιάζεις τη δεύτερη δεκαετία των -άντα, όσο καλά και αν σου έχει φερθεί ο χρόνος, αργά ή γρήγορα θα έρθεις αντιμέτωπη με τις πρώτες ρυτίδες. ΟΚ, δεν είναι και τόσο σκούρα τα πράγματα, όμως η δική μου περίπτωση έχει και έναν ακόμα δείκτη δυσκολίας: τους μαύρους κύκλους, τους οποίους θα ήθελα με ένα μαγικό τρόπο να εξαφανίσω!

Λίγο λοιπόν πριν κλείσω τα 38 (η Βίκυ για μια ακόμα φορά δεν θα με συγχωρέσει, χα χα) είπα να οργανωθώ και να πάρω εξειδικευμένα μέτρα για την περιποίηση της πιο ευαίσθητης περιοχής του προσώπου μου. Στην απόφασή μου αυτή καταλυτικό ρόλο έπαιξαν τρία νέα προϊόντα, τα οποία μόλις ξεκίνησα να χρησιμοποιώ:

1. Είμαι εθισμένη με τους ορούς, το ομολογώ. Είναι το προϊόν που άμα ξεχάσω να βάλω, νιώθω ότι κάτι δεν έχω κάνει καλά. Για αυτό λοιπόν η κυκλοφορία του ορού για τα μάτια Genifique Yeux Light Pearl της Lancome ήταν για μένα ένα πραγματικά ευχάριστο νέο. Τον χρησιμοποιώ κάθε πρωί, μετά από τον ορό προσώπου.

Beauty Icon No 22: Γύρω από τα μάτια σου

2. Ονομάζεται Even Better Eyes, Clinique και πρόκειται για ένα διορθωτικό προϊόν που στόχος του είναι να φωτίσει την περιοχή των ματιών και να αντιμετωπίσει τους μαύρους κύκλους. Το χρησιμοποιώ λίγα λεπτά μετά από τον ορό και όντως έχω δει ορατά αποτελέσματα.

Beauty Icon No 22: Γύρω από τα μάτια σου - εικόνα 2

3. Και επειδή είμαι addicted με τους ορούς, όπως προανέφερα, αποφάσισα να κάνω μια υπέρβαση: το βράδυ χρησιμοποιώ άλλον ορό από ό,τι το πρωί (άλλωστε, αυτή είναι ακριβώς η δουλειά μου, να δοκιμάζω όσο περισσότερο προϊόντα μπορώ). Ο Forever Youth Liberator Eye Zone Serum του Yves Saint Laurent είναι ο ορός που βάζω λίγο πριν αφεθώ στα χέρια του Μορφέα. Είναι το νέο μέλος της σειράς Forever Youth Liberator, που υπόσχεται -τι άλλο;- νεανική και φωτεινή επιδερμίδα.

Beauty Icon No 22: Γύρω από τα μάτια σου - εικόνα 3

Αυτό που μου αρέσει σε αυτήν τη σειρά φροντίδας είναι ότι για τη δημιουργία της έχουν προηγηθεί πολλά χρόνια έρευνας και αρκετές πατέντες ευρεσιτεχνίας. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Yves Saint Laurent: «Η νεότητα αποτελεί στάση ζωής και δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την επιστήμη».


Πολλά φιλιά,
Μαρία


Previous posts:

Beauty Icon No 21: I want to hold your hand

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ