Follow us

Beauty Icon No 26: Τα καλύτερα προϊόντα για το πρόσωπο

Ορός, κρέμα νυκτός, κρέμα ημέρας, ορός κατά των καφέ κηλίδων! Η Μαρία Σταμάτη σου προτείνει τα καλύτερα προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου σου!

Όμορφα νέα


Κάθε σεζόν κυκλοφορούν δεκάδες νέα προϊόντα για την περιποίηση και τη φροντίδα του προσώπου.


Μερικά από αυτά υπόσχονται θαύματα και ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου νεανική και λαμπερή. Υπάρχουν όμως και προϊόντα (ευτυχώς, θα έλεγα) που διατηρούν πιο χαμηλό προφίλ και τις περισσότερες φορές αψηφούν τα μεγάλα λόγια και αφήνουν τα αποτελέσματα να μιλήσουν.

Εγώ αυτά τα προϊόντα αγαπώ, χρησιμοποιώ και προτείνω. Αυτά τα προϊόντα που δεν με ξεμυαλίζουν με μεγαλεπήβολες δηλώσεις, αλλά με τα συστατικά τους και την πολυετή έρευνα που χρειάστηκε να γίνει μέχρι να βρουν τη θέση τους στα ράφια των καταστημάτων.

Αυτά λοιπόν είναι τα πρώτα 4 προϊόντα που ξεχώρισα και που νομίζω ότι αξίζει να τους δώσουμε μια ευκαιρία.

Beauty Icon No 26: Τα καλύτερα προϊόντα για το πρόσωπο

1. Ορός αντιγήρανσης Blue Therapy, Biotherm.
«Βγαλμένος» από τα βάθη της θάλασσας, ξεχωρίζει γιατί περιέχει ένα συνδυασμό τριών βιολογικών ενεργών εκχυλισμάτων υδάτινης προέλευσης.

Beauty Icon No 26: Τα καλύτερα προϊόντα για το πρόσωπο - εικόνα 2

2. Κρέμα νύχτας Night Infusion Cream, Vinexpert, Caudalie (στα φαρμακεία).
Έχει υπέροχο, χαλαρωτικό άρωμα από νεράντζια, βασιλικό, λεβάντα και θυμάρι, ενώ η δύναμή της προέρχεται από τη ρεσβερατρόλη και το υαλουρονικό οξύ. Αυτό όμως που μου αρέσει στην Caudalie και το οποίο θεωρώ ότι πρέπει να αναφέρω είναι ότι δεσμεύεται να προσφέρει το 1% του συνόλου των παγκοσμίων πωλήσεών της σε ενώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Beauty Icon No 26: Τα καλύτερα προϊόντα για το πρόσωπο - εικόνα 3

3. Κρέμα ημέρας La Creme Texture Fine, Sublimage Chanel.
Αυτή η σειρά με έχει ενθουσιάσει, για τον εξής απλό λόγο: έχω δώσει προϊόντα της στη φίλη μου Εύη και έχω δει την επιδερμίδα της να αλλάζει. Να είναι πιο φωτεινή, πιο σφριγηλή, γεμάτη ζωντάνια και φρεσκάδα. Ε, ναι, λοιπόν και αυτή η κρέμα στο ραφάκι, στο μπάνιο της Εύης θα καταλήξει.

Beauty Icon No 26: Τα καλύτερα προϊόντα για το πρόσωπο - εικόνα 4

4. Ορός που καταπολεμά τις καφέ κηλίδες Luminessence, Giorgio Armani. Και αυτό αγαπητές μου είναι το προϊόν που δεν θα παραχωρήσω σε άλλα χέρια. Αυτός θα μείνει σε μένα και θα περάσει από σκληρό test drive. Στόχος του; Να μειώσει τις κηλίδες και να κάνει την επιδερμίδα μου πιο φωτεινή. Γιατί θα τον δοκιμάσω; Γιατί η τεχνολογία του, από ό,τι μπορώ να καταλάβω, είναι μοναδική και βασίζεται στα πιο καινοτόμα ενεργά συστατικά που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό στα ερευνητικά κέντρα.


Πολλά φιλιά,
Μαρία



Previous posts:

Beauty Icon No 25: Τα απαραίτητα καλλυντικά για το μακιγιάζ της σεζόν!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ