Follow us

Despoina’s Notebook No 30

Η Δέσποινα Καμπούρη δηλώνει έμπρακτα υπέρ της προληπτικής ιατρικής, έχει να μας προτείνει κάτι όμορφο για βαφτίσια και δοκιμάζει baby swimming με την Πόκα!


Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την υγεία μας. Αυτό που λένε όλοι «Προσέχουμε για να έχουμε» ή «Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία» είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Δε θέλω να το παίξω δασκάλα σηκώνοντας το δάχτυλο, μία κίνηση που συνήθως συνοδεύεται από το ξινό ύφος του τύπου «Εγώ ξέρω ποιο είναι το σωστό», ούτε να σας δημιουργήσω ανησυχίες, αλλά ένα τσεκ απ κάθε χρόνο τον γιατρό τον κάνει πέρα… συνήθως.

Despoina’s Notebook No 30

Έτσι λοιπόν κι εγώ, μετά από έντονους πόνους που είχα τελευταία στο στομάχι μου είπα να «κοιταχτώ». Γενικές εξετάσεις αίματος, υπέρηχους, ακτινογραφία, καρδιογράφημα… Ευτυχώς όλα ήταν εντάξει και μάλιστα ο γιατρός μου γέλαγε κιόλας: «αν ήταν όλοι οι ασθενείς μου σαν κι εσένα, θα ήμουν άνεργος»! Τσάμπα το άγχος… Βλέπετε, δεν πρέπει να υπάρχει πιο ασθενοφοβικός άνθρωπος από μένα. Με την παραμικρή ενόχληση τρέχω… Καλά, αυτό είναι το άλλο άκρο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Τουλάχιστον τώρα νιώθω καλά. Αυτή η αίσθηση της ανακούφισης μαθαίνοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι άλλο πράγμα! Μη διστάζετε! Κάντε το! Πάρτε τώρα κιόλας τον γιατρό σας ή τον ασφαλιστή σας τηλέφωνο και κανονίστε το τσεκ απ σας! Θα νιώσετε τέλεια!

Despoina’s Notebook No 30 - εικόνα 2

Πριν λίγες μέρες βρέθηκα στο εργαστήρι του «Χαμόγελου του παιδιού» για να διαλέξω μπομπονιέρες και προσκλητήρια για τη βάφτιση της μικρής μου. Εσείς γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία τεράστια γκάμα δειγμάτων προσκλήσεις και μπομπονιέρες για την βάφτιση του παιδιού σας ή για τον γάμο σας;

Despoina’s Notebook No 30 - εικόνα 3

Αν δεν το ξέρατε είναι καιρός να το μάθετε ! Το «Χαμόγελο», όπως «Τα παιδικά χωριά ΣΟΣ» ή το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, μπορούν να φτιάξουν για εσάς εφάνταστες κάρτες και συνθέσεις για τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής σας και μάλιστα τα χρήματα που θα δώσετε θα πάνε για έναν πολύ καλό και σημαντικό σκοπό.

Despoina’s Notebook No 30 - εικόνα 4

Κάπως έτσι σκέφτηκα κι εγώ. Μάλιστα οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια είναι πολύ πιο φθηνά, από κάποια άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά! Εβγαλα κάποιες φωτογραφίες από δείγματα για να τα δείτε κι εσείς και να πάρετε μία γεύση!

Despoina’s Notebook No 30 - εικόνα 5

Σήμερα θα κλείσω το post μου με τον πιο γλυκό τρόπο! Εσείς γνωρίζετε τι είναι το baby swimming; Σας είχα γράψει και στις αρχές ότι σκόπευα να γράψω την Πόκα στο… κολυμβητήριο! Ε τελικά ξεκινήσαμε και μάλιστα προοδεύουμε ταχύτατα. Τα μωράκια που συμμετέχουν μαθαίνουν να κολυμπάνε και να κάνουν μακροβούτια(!), ναι καλά διαβάσατε!

Despoina’s Notebook No 30 - εικόνα 6

Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά τα μωρά είναι τόσο εξοικειωμένα με το νερό από την περίοδο που βρίσκονταν στην κοιλιά της μαμά τους, που μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι κολυμβητές! Αγαπούν πολύ το υγρό στοιχείο, παίζουν, κοινωνικοποιούνται και εκτονόνωνται φοβερά! Αν έχετε αυτή την δυνατότητα, μη χάσετε χρόνο! Από 6 μηνών και μετά τα μωράκια σας μπορούν να κάνουν μαθήματα, πάντα βέβαια υπό την συνοδεία σας στην πισίνα! Το δέσιμο είναι μοναδικό!

Σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου και περιμένω τα e-mails σας στο dkampouri@gmail.com, στο Facebook (Despoina Kampouri B) και στο Twitter (@dkampouri).

Τα λέμε και πάλι την άλλη εβδομάδα!

Previous posts:

Despoina’s Notebook No 29 (Part 2)
Despoina’s Notebook No 29 (Part 1)
Despoina’s Notebook No 28
Despoina’s Notebook No 27
Despoina’s Notebook Νο 26
Despoina’s Notebook No 25
Despoina's Notebook No 24
Despoina’s Notebook No 23
Despoina’s Notebook No 22

Despoina’s Notebook No 21
Despoina’s Notebook No 20
Despoina’s Notebook No 19
Despoina’s Notebook No 18
Despoina’s Notebook No 17
Despoina's Notebook No 16
Despoina's Notebook No 15
Despoina’s Notebook No 14
Despoina’s Notebook No 13
Despoina's Notebook No 12
Despoina’s Notebook No 11
Despoina’s Notebook No 10
Despoina’s Notebook No 9
Despoina’s Notebook No 8
Despoina’s Notebook No 7
Despoina’s Notebook No 6
Despoina’s Notebook No 5
Despoina’s Notebook Νο 4
Despoina’s Notebook No 3
Despoina's Notebook Νο 2
Despoina’s Notebook No 1

Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ