Follow us

Beauty Icon No 28: Ο Οκτώβριος έχει χρώμα ροζ

Η Βeauty Blogger κάνει αφιέρωμα στα προϊόντα που στηρίζουν την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού

Beauty Icon No 29: Ο Οκτώβριος έχει χρώμα ροζ

Δεν μου αρέσει και δεν ζω σε ροζ σύννεφο…

…όμως το ροζ χρώμα που έχει ο μήνας Οκτώβριος πολύ μου αρέσει.

Όχι, δεν έχω αρχίσει να χάνω το μυαλό μου (ακόμα), απλώς αναφέρομαι στην εκστρατεία που είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, η οποία είναι ντυμένη στα ροζ.

Ευτυχώς είναι αρκετές οι εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτή την εκστρατεία και θέλω να ελπίζω ότι είναι και πολλές οι γυναίκες που στηρίζουν τις ενέργειές τους.

Η Estee Lauder κάθε χρόνο σε συνεργασία με τον Δούκα κυκλοφορεί ένα βραχιόλι. Το ραντεβού μου κάθε χρόνο στο stand της Estee Lauder είναι καθιερωμένο.

Beauty Icon No 28: Ο Οκτώβριος έχει χρώμα ροζ

Η συλλογή μου με τα βραχιόλα Estee Lauder & Δούκας. Φέτος, δεν πήρα το ροζ, αλλά το γκρι.

Φέτος, 1η Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα, το είχα κιόλας αποκτήσει. Η αισθητικός της εταιρείας με κοίταξε λίγο περίεργα -η αλήθεια να λέγεται- αφού ήταν μόλις η πρώτη ημέρα πώλησης. Μια χρονιά όμως «κάηκε η γούνα μου», γιατί καθυστέρησα, το βραχιόλι είχε ξεπουλήσει και εγώ δεν κατάφερα ποτέ να το αποκτήσω. Από τότε λοιπόν έχω υποσχεθεί ότι θα προσπαθώ να το αγοράζω το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.


Η Essie είναι για μένα μια γυναίκα - φαινόμενο. Την ιστορία της θα σου την πω σε κάποια άλλη φάση.

Beauty Icon No 28: Ο Οκτώβριος έχει χρώμα ροζ - εικόνα 2

Βερνίκια Essie Check up και Good Morning Hope, Essie.

Ως γυναίκα με ευαισθησίες λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην κυκλοφορήσει μια συλλογή βερνικιών αφιερωμένη στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Ονομάζεται Breast Cancer Awareness Collection και περιλαμβάνει τέσσερις υπέροχες ροζ αποχρώσεις. Όσον αφορά τα ονόματα των αποχρώσεων είναι πραγματικά εμπνευσμένα. Το αγαπημένο μου είναι το I am strong.

Η εταιρεία Avon, τα τελευταία χρόνια, κάθε Οκτώβριο, κυκλοφορεί το Ροζ Ημερολόγιο,
ένα ημερολόγιο που οι γυναίκες έχουν αγαπήσει.

Beauty Icon No 28: Ο Οκτώβριος έχει χρώμα ροζ

Ημερολόγιο Avon (www.avoncosmetics.gr)

Χάρη σε αυτό το ημερολόγιο η κινητή μονάδα μαστογράφου της Avon, που είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, έχει ξεκινήσει ένα πολύτιμο ταξίδι ζωής στην Ελλάδα και προσφέρει δωρεάν μαστογραφίες καθώς και την απαιτούμενη ενημέρωση. Πολλές φορές τα νούμερα είναι απλά νούμερα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα νούμερα λένε πολλά: από τον Απρίλιο του 2010 η κινητή μονάδα της Avon έχει πραγματοποιήσει 11.000 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες. Και εννοείται ότι θα συνεχίσουν.

Δεν χρειάζεται να αρρωστήσεις εσύ ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο για να ευαισθητοποιηθείς και να βοηθήσεις. Κάν' το απλώς γιατί θέλεις να ευχαριστήσεις το σύμπαν, γιατί εσύ είσαι καλά.
Πολλά φιλιά,
Μαρία



Previous posts:



Φωτό: Μαρία Σταμάτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ