Follow us

Despoina’s Notebook No 32

H Δέσποινα Καμπούρη περνάει μία εβδομάδα γεμάτη γενέθλια, πιπίλες, πασχαλινά αβγά, beach volley και ενδιαφέροντα χτενίσματα!


Η εβδομάδα που πέρασε τα είχε όλα! Beach Volley, γενέθλια, λαμπάδες, πασχαλινά αβγά, τέλειες χειροποίητες πιπίλες, όμορφες κοτσίδες, χαμόγελα και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση!

Despoina’s Notebook No 32

Σήμερα θα ξεκινήσω το post μου θέλοντας να κάνω μία αναφορά στο έργο του Win Hellas και την προσφορά αγάπης στις γυναίκες που πέφτουν καθημερινά θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Πριν λίγες μέρες είχα την ευκαιρία να καλέσω στην εκπομπή μου στον ΣΚΑΪ «Για μια καλύτερη ζωή», την Μάντα Παπαδάκου, εμπνεύστρια, Πρόεδρο και πάνω απ’ όλα ψυχή αυτού του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, καθώς και την δικηγόρο Στεφανία Σουλή ειδικευμένη σε θέματα γυναικείας κακοποίησης.

Despoina’s Notebook No 32 - εικόνα 2

Ήταν μία πολύ συγκινητική εκπομπή την οποία θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε λίγο μετά το Πάσχα, όπου οι δύο κυρίες μου μίλησαν γι’ αυτόν τον εφιάλτη που λέγεται «βία».

Μάλιστα, η Μάντα προς τιμήν της μου εξομολογήθηκε την δική της προσωπική εμπειρία κακοποίησης από έναν πρώην σύντροφό της θέλοντας να περάσει το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που φοβούνται να μιλήσουν για το πρόβλημά τους, να σπάσουν την σιωπή τους! Αυτό θα ήθελα να σας πω κι εγώ μέσα από αυτό μου το κείμενο αγαπημένες μου φίλες. Μη ντρέπεστε! Αναζητήστε βοήθεια. Σε καμία γυναίκα δεν αξίζει η βία και η κακομεταχείριση! Και προς Θεού, ποτέ μην πιστέψετε ότι αυτός είναι ο τρόπος για να αγαπούν κάποιοι άντρες. Όχι! Αυτός είναι ο τρόπος για να μην αγαπούν. Η αγάπη δεν είναι βίαιη και δεν εκφράζεται με ξύλο, εκδορές, μώλωπες, μαύρα μάτια, και νοσοκομείο στις χειρότερες περιπτώσεις. Μιλήστε! Υπάρχουν γραμμές επικοινωνίας για εσάς που υποφέρετε και δεν μπορείτε να το πείτε ούτε στην μητέρα σας, για εσάς που μένετε σε χωριό, στην επαρχία και ντρέπεστε τον κοινωνικό σας περίγυρο. Απενεχοποιηθείτε, η ντροπή δεν είναι δική σας. Η ντροπή είναι δική του! Αν θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες μια που είμαι κι εγώ εθελόντρια στο έργο του WIN μη διστάσετε να μου στείλετε το mail σας!

Φεύγω από αυτό, και πάω σε κάτι πολύ όμορφο και χαριτωμένο! Πριν λίγες μέρες με περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στο πλατό της εκπομπής μου! Εν όψει βάπτισης της μικρής μου, η Αλίκη από το Babyly Hills που έστειλε ένα υπέροχο δώρο για την Πόκα! Μία χειροποίητη πιπίλα που έφτιαξε η ίδια, ντυμένη με πετράδια σε ροζ χρώμα μαζί με το κλιπάκι της!

Despoina’s Notebook No 32 - εικόνα 3

Πραγματικά ενθουσιάστηκα! Αν σχεδιάζετε κι εσείς τη βάπτιση του μωρού σας, να μία πολύ όμορφη ιδέα και για κοριτσάκια και για αγοράκια σε σιέλ χρώμα. Μάλιστα, η Αλίκη μπορεί να σας φτιάξει ό,τι θέλετε και σε διάφορα σχέδια και χρώματα!

Despoina’s Notebook No 32 - εικόνα 4

Η αγαπημένη μου φίλη και μακιγιέζ, Ρούλα Σταματοπούλου, γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα γενέθλιά της σε ένα μπαρ στο Ψυχικό. Η πιο ωραία στιγμή της βραδιάς ήταν το σβήσιμο της πιο stylish τούρτας που έχω δει ποτέ! Λόγω του επαγγέλματός της, οι φίλοι και συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει την τούρτα που βλέπετε φτιαγμένη από πινέλα, ρουζ, σκιές, μάσκαρες, κραγιόν και γκλος φυσικά όλα από ζάχαρη! Υπέροχη δεν είναι; Να μας ζήσεις κορίτσι μου!

Despoina’s Notebook No 32 - εικόνα 5

Ο καιρός ανοίγει σιγά σιγά και ήρθε η ώρα για ξεσκούριασμα κάνοντας το αγαπημένο μου άθλημα! Beach volley λοιπόν με τους καλύτερους του είδους. Πριν λίγες μέρες είχα την χαρά να παρακολουθήσω από κοντά στο κέντρο όπου προπονούμαι κι εγώ, το ANIMA CLUB στην Ανάβυσσο, τους ημιτελικούς και τους τελικούς, ανδρών και γυναικών υπό την εποπτεία των Παύλο Μπελιγράτη (εξαιρετικός φίλος και προπονητής μου) και Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, κορυφαίος παλαίμαχος αθλητής του Beach Volley με τεράστιες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση να παίζεις μαζί τους.

Despoina’s Notebook No 32 - εικόνα 6

Οι λάτρεις του αθλήματος με καταλαβαίνετε!

Κλείνοντας θα ήθελα να σας προτείνω ένα πολύ όμορφο, γρήγορο και εύκολο χτένισμα για το Πάσχα! Ειδικά εσείς που βαριέστε τα κομμωτήρια και τα υπερβολικά χτενίσματα όπως κι εγώ, θα το λατρέψετε!

Despoina’s Notebook No 32 - εικόνα 7

Μου το έδειξε η Δήμητρα Μανωλοπούλου πριν λίγες μέρες στο καμαρίνι πριν την εκπομπή! Δεν είναι πολύ γλυκό; Απλές πλεξιδούλες, μαζεύουν τα υπόλοιπα μαλλιά σχηματίζοντας αυτό το υπέροχο σχέδιο!

Εύχομαι σε όλους και σε όλες, να έχετε καλό Πάσχα, να περάσετε τέλεια με τις οικογένειές σας και τα λέμε και πάλι την επόμενη εβδομάδα!

Σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου και περιμένω τα e-mails σας στο dkampouri@gmail.com, στο Facebook (Despoina Kampouri) και στο Twitter (@dkampouri).

Τα λέμε και πάλι την άλλη εβδομάδα!

Previous posts:

Despoina’s Notebook No 31
Despoina’s Notebook No 30
Despoina’s Notebook No 29 (Part 2)
Despoina’s Notebook No 29 (Part 1)
Despoina’s Notebook No 28
Despoina’s Notebook No 27
Despoina’s Notebook Νο 26
Despoina’s Notebook No 25
Despoina's Notebook No 24
Despoina’s Notebook No 23
Despoina’s Notebook No 22

Despoina’s Notebook No 21
Despoina’s Notebook No 20
Despoina’s Notebook No 19
Despoina’s Notebook No 18
Despoina’s Notebook No 17
Despoina's Notebook No 16
Despoina's Notebook No 15
Despoina’s Notebook No 14
Despoina’s Notebook No 13
Despoina's Notebook No 12
Despoina’s Notebook No 11
Despoina’s Notebook No 10
Despoina’s Notebook No 9
Despoina’s Notebook No 8
Despoina’s Notebook No 7
Despoina’s Notebook No 6
Despoina’s Notebook No 5
Despoina’s Notebook Νο 4
Despoina’s Notebook No 3
Despoina's Notebook Νο 2
Despoina’s Notebook No 1

Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ