Follow us

Beauty Icon 29: Τέσσερις φίλες και ένα άρωμα

Η Beauty Editor διαλέγει αρώματα για τις αγαπημένες της φίλες βάσει της προσωπικότητάς τους

Beauty Icon 29: Τέσσερις φίλες και ένα άρωμα

Το να δίνεις είναι για μένα πολύ πιο σημαντικό από το να παίρνεις και αυτό το «κουσούρι» το κληρονόμησα μάλλον από τη γιαγιά μου.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της λογικής, είπα να κάνω λίγο τον Άγιο Βασίλη, παρόλο που τα Χριστούγεννα αργούν ακόμα. Για τι ακριβώς μιλάω; Για κάτι απλό, που εύχομαι όμως να χαροποιήσει τέσσερις φίλες μου.

Έψαξα λοιπόν και βρήκα από ένα άρωμα για την καθεμία, το οποίο ελπίζω να της αρέσει και να της ταιριάζει.

Για τη φίλη και συνάδελφο Πόπη δεν χρειάστηκε να κάνω πολλά! Το Dolce & Gabbana το φοράει χρόνια και της πηγαίνει πολύ! Ήταν αναπόφευκτο να καταλήξει στα χέρια της!



Για μια ακόμα συνάδελφο και φίλη, την Πέννυ, το κριτήριο δεν ήταν ούτε το μπουκάλι ούτε τα συστατικά του. Ήταν οι πεταλούδες που κοσμούν το δελτίο τύπου και το motto του: Ι dream, I fly, I live… Αγαπάει τη ζωή, γουστάρει τη δουλειά της και ό,τι και αν συμβαίνει εκείνη δεν χάνει την αισιοδοξία της.

Τολμά σε έναν κόσμο γκρίζο και άτονο να ονειρεύεται και να λέει τα όνειρά της δυνατά.
Τολμάει επίσης εδώ και τρία χρόνια να ακούει σχεδόν καθημερινά τη μουρμούρα μου στο αυτοκίνητο όταν πηγαίνουμε ή φεύγουμε από τη δουλειά, χαχαχα. Το eau de toilette Madly λοιπόν του Kenzo το «κέρδισε» με την αξία της. Ελπίζω να της πηγαίνει.

Beauty Icon 29: Τέσσερις φίλες και ένα άρωμα - εικόνα 2

Για τη λάτρη των jeans και του casual ντυσίματος, την Ειρήνη, δεν θα μπορούσα να διαλέξω κάτι άλλο από το Loverdose της Diesel. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά όσα και αν περάσουν, εγώ θα θυμάμαι πάντα το 16χρονο κορίτσι που δεν το φόβιζε τίποτα και κανένας.

Σήμερα παραμένει κορίτσι, είναι όμως και μαμά δύο δίδυμων αγοριών (ναι, το θηρίο) και μπορεί να μην το έχει συνειδητοποιήσει, αλλά ακόμα και σήμερα, δεν τη φοβίζει τίποτα και κανένας.

Beauty Icon 29: Τέσσερις φίλες και ένα άρωμα - εικόνα 3

Για το Ντινάκι, τη φίλη μου - αερικό, το Catch... Me της Cacharel νομίζω ότι είναι η ιδανική επιλογή. Ψάχνεις να τη βρεις, γιατί συχνά χάνεται, αλλά ξέρεις ότι είναι κάπου κοντά σου και ότι πάντα σε αγαπά. Είναι η φίλη που βλέπει μόνο τα καλά χαρακτηριστικά σου, ενώ για τα μειονεκτήματά σου έχει πάντα μια δικαιολογία να δώσει.

Beauty Icon 29: Τέσσερις φίλες και ένα άρωμα

Και για να μην ξεχνιόμαστε, οφείλω ένα άρωμα στη φίλη και συνάδελφο
«Ματσούκα» (που χωρίς τη βοήθειά της οι φωτογραφίες αυτού του blog θα ήταν τουλάχιστον αδιάφορες). Θέλω όμως να της δώσω το αγαπημένο της, για αυτό θα κάνω λίγη υπομονή! Έτσι, Ματσουκάκι μου;

Πολλά φιλιά,
Μαρία

Previous posts:

Beauty Icon No 25: Τα απαραίτητα καλλυντικά για το μακιγιάζ της σεζόν!
Beauty Icon No 26: Τα καλύτερα προϊόντα για το πρόσωπο

Beauty Icon No 27: Mascara: Το μαγικό ραβδάκι για τα μάτια
Beauty Icon No 28: Ο Οκτώβριος έχει χρώμα ροζ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ