Follow us

Despoina’s Notebook No 40

Η Δέσποινα Καμπούρη μας δείχνει τους φίλους της και συνειδητοποιεί με τη Βίκυ Καγιά πόσο ωραίο είναι να κάνεις ευχές!

Despoina’s Notebook No 40

Και στην Αίγινα πήγαμε και τις βουτιές μας κάναμε και beach volley για φιλανθρωπικό σκοπό παίξαμε! Αυτές είναι οι όμορφες στιγμές που μπορεί να ζήσει κανείς μ' αυτές τις ξαφνικές αποδράσεις!

Είναι πολύ όμορφο νησάκι η Αίγινα και απέχει λίγη ώρα από τον Πειραιά. Είναι το κατάλληλο μέρος για ένα ΠΣΚ ειδικά γι' αυτούς που δουλεύουν πολύ τώρα το καλοκαίρι και δεν μπορούν να λείψουν πολλές μέρες από την Αθήνα.

Ωραίο φαγητό, όμορφες περαντζάδες στο λιμάνι με ηλιοβασιλέματα και πολλές βουτιές!


Despoina’s Notebook No 40

Σας έχω γράψει πολλές φορές για την φιλία. Σήμερα είναι η ευκαιρία να σας δείξω κάποιες φωτογραφίες που τραβήξαμε με τα φιλαράκια μου στην Αίγινα.

Despoina’s Notebook No 40 - εικόνα 2

Η Αννα, αδερφική μου φίλη από σχολική ηλικία μαζί με το βαφτιστήρι μου, τον Ηλία που έφαγε 10 κιλά παγωτό σοκολάτα...

Despoina’s Notebook No 40 - εικόνα 3

...ο Αντώνης Βοεράκος, επιστήθιος φίλος και εξαιρετικός stylist (ο Αντώνης ευθύνεται για όλα αυτά τα ωραία που φοράω σε εκπομπές και φωτογραφήσεις και με ρωτάτε στα μηνύματά σας) και ο Αλέξανδρος Παπαζιάννης... New entry στην καρδιά μου!

Despoina’s Notebook No 40 - εικόνα 4

Τελικά αυτό που λένε ότι η καλή παρέα μετράει ακόμα κι αν πας στο χειρότερο μέρος, ισχύει 100%!
Πώς να το κάνουμε...

Είναι ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι πάνω στους οποίους μπορείς να βασιστείς σε μία δύσκολη στιγμή σου και που δεν πρόκειται να προδώσουν τα μυστικά σου ποτέ! Είναι δύσκολος ο χώρος που κινούμαι και εργάζομαι και οι άνθρωποι εμπιστοσύνης σπανίζουν σαν τα διαμάντια...

Στο προηγούμενο post μου σας είχα γράψει για την Libero Day στο πάρκο Γουδή που γίνεται κάθε χρόνο. Μαμάδες και παιδιά κάνουν βόλτες και απολαμβάνουν πολύ δημιουργικές δραστηριότητες.

Despoina’s Notebook No 40 - εικόνα 5



Εκεί ήμασταν κι εμείς με την μικρή μου την προηγούμενη εβδομάδα κι έβγαλα κάποιες φωτογραφίες για να σας δείξω! Baby yoga, κηπουρική, ζαχαροπλαστική και πολλά άλλα που προσέφεραν μεγάλη χαρά στα παιδιά όλων των ηλικιών.

Despoina’s Notebook No 40 - εικόνα 7

Εκεί ήταν και η Ελένη Πετρουλάκη με τα κορίτσια της, η Κατερίνα Καραβάτου, η Ολγα Λαφαζάνη με την μικρή Αλεξάνδρα και πολλές ακόμα μανούλες!


Despoina’s Notebook No 40 - εικόνα 8

Το πιο βασικό απ' Όλα είναι ότι μερος των εσόδων προσφέρθηκε στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα! Άντε! Του χρόνου πάλι!

Πριν λίγες μέρες είχα την τιμή και τη χαρά να παραβρεθώ σε μία πολύ ξεχωριστή βραδιά της φιλανθρωπικής οργάνωσης Make a Wish. Είχα ακούσει πολλά για τις σημαντικές ενέργειές της. Γνωρισα από κοντά τους ανθρώπους που δίνουν την ψυχή τους για να πραγματοποιήσουν τις ευχές παιδιών που πάσχουν από ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους, όπως και ένα 20χρονο παιδί που μοιράστηκε με όλους τους παρευρισκόμενους την εμπειρία του με την λευχαιμία πριν δύο χρόνια, τότε που ο γιατρός του είχε δώσει το πράσινο φως στο Make a wish για να πραγματοποιήσουν την ευχή του: Να πετάξει στο διάστημα.

Σήμερα αυτό το παιδί είναι φοιτητής Ιατρικής, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του, και θυμάται με όμορφα και ζωηρά χρώματα το ταξίδι που πραγματοποίησε στο εξωτερικό με την εξαμελή οικογένειά του που μέχρι τότε δεν είχε ταξιδέψει ποτε εκτός Ελλάδος. Μπορείτε να σκεφτείτε πόσο σημαντικό είναι για την ψυχολογία ενός παιδιού που βρίσκεται στο τελευταίο ίσως στάδιο της νόσου από την οποία πάσχει να πραγματοποιεί το όνειρό του; Την ευχή του; Από το να αποκτήσει ένα λαπ τοπ, μέχρι να πετάξει στο διάστημα ή να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή...

Despoina’s Notebook No 40 - εικόνα 9

Εκεί βρισκόταν και η Βίκυ Καγιά η οποία έγινε πρέσβειρα του Make a wish και μάλιστα βοήθησε ενεργά στην πραγματοποίηση της ευχής της μικρής Νταιάνας, ένα πανέμορφο 5χρονο κοριτσάκι που ήθελε να γίνει μοντέλο!

Μία πολύ ωραία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Πίτερ Οικονομίδης μας παρουσίασε μέσα από διάφορα σλάιτς την οπτική του για την κοινωνική προσφορά του Make a wish με το σύνθημα "I do believe in fairies!"

Ναι! Γίνεται! Μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε ολα αυτα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.


Σας ευχαριστώ πολύ!

Σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου και περιμένω τα e-mails σας στο dkampouri@gmail.com, στο Facebook (Despoina Kampouri) και στο Twitter (@dkampouri).

Τα λέμε και πάλι την άλλη εβδομάδα!


Previous posts:

Despoina’s Notebook No 39
Despoina’s Notebook No 38
Despoina’s Notebook No 37
Despoina’s Notebook No 36
Despoina’s Notebook No 35
Despoina’s Notebook No 34
Despoina’s Notebook No 33
Despoina’s Notebook No 32
Despoina’s Notebook No 31
Despoina’s Notebook No 30
Despoina’s Notebook No 29 (Part 2)
Despoina’s Notebook No 29 (Part 1)
Despoina’s Notebook No 28
Despoina’s Notebook No 27
Despoina’s Notebook Νο 26
Despoina’s Notebook No 25
Despoina's Notebook No 24
Despoina’s Notebook No 23
Despoina’s Notebook No 22
Despoina’s Notebook No 21
Despoina’s Notebook No 20
Despoina’s Notebook No 19
Despoina’s Notebook No 18
Despoina’s Notebook No 17
Despoina's Notebook No 16
Despoina's Notebook No 15
Despoina’s Notebook No 14
Despoina’s Notebook No 13
Despoina's Notebook No 12
Despoina’s Notebook No 11
Despoina’s Notebook No 10
Despoina’s Notebook No 9
Despoina’s Notebook No 8
Despoina’s Notebook No 7
Despoina’s Notebook No 6
Despoina’s Notebook No 5
Despoina’s Notebook Νο 4
Despoina’s Notebook No 3
Despoina's Notebook Νο 2
Despoina’s Notebook No 1

Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ