Follow us

Despoina's Notebook No 42

Η Δέσποινα Καμπούρη ετοιμάζεται για διακοπές και μας αποκαλύπτει ποια είναι τα αγαπημένα της αντικείμενα που δε λείπουν ποτέ από την καλοκαιρινή της βαλίτσα

Despoina's Notebook No 42

Σήμερα αποφάσισα το post μου να είναι πολυ καλοκαιρινό! Θα το ονομάσω pre-vacation και θα το γράψω για όλα τα κορίτσια που ετοιμάζονται για διακοπές!

Το πιο βαρετό πράγμα για μένα -τουλάχιστον στο top 3- είναι η προετοιμασία της βαλίτσας για τις διακοπές. Όταν όμως ρίχνεις μέσα αγαπημένα σου αντικείμενα αλλάζει τελείως η διάθεση...

Λίγο πριν φύγω για Ζάκυνθο -το Ισαβελλάκι μας παντρεύεται- έκανα μία στάση για Frozen Yogurt, τη νέα μόδα που όπως φαίνεται έχει αγαπηθεί πολυ. Εγώ που δεν είμαι fan του γιαουρτιού πάντα το έβλεπα με δυσπιστία... Μέχρι που το δοκίμασα και... κόλλησα!

Το frozen yogurt είναι σαν το παγωτό μηχανής, υπάρχει σε πολλές γεύσεις -μήλο, φράουλα, σοκολάτα, βανίλια, καραμέλα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε- και το πιο σημαντικό: Δεν έχει σχεδόν καθόλου θερμίδες και είναι πολυ υγιεινό! Η νέα μου εμμονή super καλοκαιρινή και χωρίς τύψεις! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Τι δε θα ξεχάσω να ρίξω στην τσάντα μου:

Τα έντονα ιριδίζοντα πορτοκαλοκαραλί μανό μου. Δεν υπάρχει τίποται πιο όμορφο από τα κοντά -το τονίζω! ΚΟ-ΝΤΑ- περιποιημένα πορτοκαλοκοραλί -και όλες οι αποχρώσεις του- νύχια τώρα το καλοκαίρι. Με το μαύρισμα κάνουν Τέλεια αντίθεση!

Despoina's Notebook No 42

Despoina's Notebook No 42 - εικόνα 2

Εγώ στη θέση σας θα εβαζα και κανά χαΐμαλί, δαχτυλίδια και βραχιόλια! Ειδικά αυτά τα πλαστικά φωσφοριζέ που είναι και πολύ της μόδας! Το καλοκαίρι τα "σηκώνει"!

Από την τσάντα μου δε θα λείψουν τα αγαπημένα μου σανδαλάκια κεντημένα με χάντρες. Απλά και πάνω απ'όλα ευκολοπερπάτητα. Σημαντική σημείωση: τα ψηλοτάκουνα δεν ενδείκνυνται για νησιά... Εκτός από το ότι θα σας ταλαιπωρήσουν, είναι και λίγο... ξεπερασμένο να κυκλοφορείς με το δωδεκάποντο στα στενάκια...

Πολλά μαγιό -πολύχρωμα, με διάφορα prints- και διαφορετικά πάνω κάτω. Αποφύγετε τα σεταρισμένα μαγιό. Είναι ωραία να τα συνδυάζετε μεταξύ τους αρκεί να ταιριάζουν και να μη μπλέκετε τα prints. Ιδανικά, το πάνω ή το κάτω μονόχρωμα. Και Εννοείται φυσικά -αν το "σηκώνει" το σώμα σας- ένα ολόσωμο οπωσδήποτε! Εγώ προσωπικά τα βρίσκω πολύ σέξυ...

Despoina's Notebook No 42 - εικόνα 3
Από παλιότερες διακοπές στην Ταΐλάνδη...

Τα παρεό είναι μία μόδα που δε θα περάσει ποτέ! Είναι άνετα, ευκολοφόρετα και Μπορείτε να τα φορέσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Σταυρωτά μπροστά, με έναν ώμο έξω ή με τον κλασσικό πατροπαράδοτο τρόπο. Αποφύγετε τα πολύ στενά και πολύ κοντά λάστεξ σορτσάκια. Ακόμη κι αν έχετε πολυ όμορφο σώμα, νομίζω ότι είναι λίγο ξεπερασμένα.

Σκισμένα ξεβαμμένα φαρδιά τζιν σορτσάκια με αέρινα τοπάκια με στάμπες και ένα Ipanema καπέλο είναι μία καλή επιλογή!

Despoina's Notebook No 42 - εικόνα 4

Στα γυαλιά ηλίου μη το φοβηθήτε. Κάντε την υπέρβασή σας άλλα σε λογικά πλαίσια. Καθρεφτένια, στρογγυλά τύπου hippies ή ακόμα και πεταλουδέ. Αν μου το έλεγαν πριν λίγα χρόνια ότι θα φορεσω πεταλούδες θα γέλαγα! Κι όμως φίλες μου! Είναι πολύ μοδάτα και στυλάτα!

Δε θα ξεχάσω να πάρω μαζί μου αντιηλιακά. Και φυσικά με μεγάλο δείκτη προστασίας και για το σώμα, αλλά και για το πρόσωπο. Ναι, ναι ξέρω... Έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν εγκλήματα τύπου "βάζω λάδι χωρίς προστασία στο πρόσωπο" ή βαζελίνη με βάμμα ιωδίου, ελαιόλαδα, μπύρες και γενικά όλα αυτά τα δήθεν μυστικά για έντονο μαύρισμα... Κορίτσια δεν γέρασα ξεφνικά! Απλώς με ενδιαφέρει να... μη γεράσω και προπαντώς να είμαι υγιής. Δε σας κάνω κύρηγμα άλλα είναι έγκλημα να κάθεστε στον ήλιο χωρίς προστασία. Άλλωστε Πλέον υπάρχουν αντιηλιακά με προστασία που παράλληλα προσφέρουν Τέλειο χρωμα!

YΓ. Στη βαλίτσα, οπωσδήποτε και οι λαστιχένιες μπαλαρίνες της Έλενας!

Despoina's Notebook No 42 - εικόνα 5

Αυτά προς το παρόν! Ελπίζω να σας φάνηκα χρήσιμη για το καλοκαιρινό βαλιτσάκι σας.

Ήρθε η ώρα να φεύγω σιγά σιγά για Κυλλήνη μεριά κι από κει στη Ζάκυνθο!

Το επόμενο post θα είναι μία πλήρης αναμετάδοση από το Φιόρο του Λεβάντε!

Σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου και περιμένω τα e-mails σας στο dkampouri@gmail.com, στο Facebook (Despoina Kampouri) και στο Twitter (@dkampouri).



Previous posts:

Despoina’s Notebook No 41
Despoina’s Notebook No 40
Despoina’s Notebook No 39
Despoina’s Notebook No 38
Despoina’s Notebook No 37
Despoina’s Notebook No 36
Despoina’s Notebook No 35
Despoina’s Notebook No 34
Despoina’s Notebook No 33
Despoina’s Notebook No 32
Despoina’s Notebook No 31
Despoina’s Notebook No 30
Despoina’s Notebook No 29 (Part 2)
Despoina’s Notebook No 29 (Part 1)
Despoina’s Notebook No 28
Despoina’s Notebook No 27
Despoina’s Notebook Νο 26
Despoina’s Notebook No 25
Despoina's Notebook No 24
Despoina’s Notebook No 23
Despoina’s Notebook No 22
Despoina’s Notebook No 21
Despoina’s Notebook No 20
Despoina’s Notebook No 19
Despoina’s Notebook No 18
Despoina’s Notebook No 17
Despoina's Notebook No 16
Despoina's Notebook No 15
Despoina’s Notebook No 14
Despoina’s Notebook No 13
Despoina's Notebook No 12
Despoina’s Notebook No 11
Despoina’s Notebook No 10
Despoina’s Notebook No 9
Despoina’s Notebook No 8
Despoina’s Notebook No 7
Despoina’s Notebook No 6
Despoina’s Notebook No 5
Despoina’s Notebook Νο 4
Despoina’s Notebook No 3
Despoina's Notebook Νο 2
Despoina’s Notebook No 1

Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ